Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Promos
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii SEO
75 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O afacere online are nevoie de servicii SEO pentru a ranka pe cuvinte cheie relevante domeniului de activitate. Doar pentru ca avem un site de prezentare sau un magazin online cu serviciile sau produsele noastre nu inseamna ca vom avea vizitatori, respectiv clienti.

Aceste servicii au o rata mare de conversie deoarece user-ul cauta atunci cand are o nevoie, spre exemplu „pantofi barbati piele”, acesta intra pe site si poate sa cumpere daca este de acord cu pretul, gama de produse, timpul de livrare si alte aspecte.

Implementam servicii SEO care respecta standardele Google, astfel incat sa asiguram cresterea pe termen lung a site-ului dumneavoastra. Optimizare SEO este un termen ce presupune utilzarea de tehnici de on page si off page, al caror scop este pozitionarea acestuia in prima pagina Google.

Cu cat site-ul este mai bine optimizat si se afla in top pe anumite cuvinte cheie relevante cu atat mai mult site-ul va capta mai mult trafic si implicit mai multe vanzari. Cand vine vorba de investitii, Search Engine Optimization este o investitie care isi arata rezultatele la 5 - 6 luni de la inceperea procesului de optimizare SEO a site-ului. Chiar daca este necesar sa treaca un anumit timp pentru a vedea rezultate, echipa noastra este proactiva si verifica zilnic evolutia afacerii dvs. in Google si procedeaza la cresterea continua a acesteia.

De ce sa alegeti servicii SEO?
- Prima pagina in Google. Faptul ca sunteti in TOP 10 Google, veti atrage trafic pe termen lung care va asigura sustinerea afacerii pe termen lung.
- Crestere de trafic. Un site fara trafic nu produce venituri, este important sa aducem pe site useri care sunt cu adevarat interesati de ceea ce oferim si sa ne axam si pe cuvinte long tail.
- Costuri mici. Preturile pentru aceste servicii sunt acceptabile, iar dupa indeplinirea obiectivelor veti plati doar mentenanta.
- Vanzari. SEO va ajuta sa obtineti mai multe vanzari, cu cat aveti o expunere mai mare in online cu atat mai mult va veti creste veniturile.

Preturile noastre incep de la 100 euro. Serviciile SEO sunt importanta pentru succesul oricarei afaceri. Suntem constienti ca acesta reprezinta doar o parte a procesului de promovare si am inclus in oferta noastra implementarea de campanii Adwords, Facebook Ads, Branding si altele. Recomandam clientilor sa incerce si alte servicii de promovare online, deoarece pentru fiecare afacere functioneaza minim 2 canale de marketing. Dupa o perioada de timp va putem spune care mix de marketing este cel mai indicat pentru dvs. si sa redirectionam bugetul.

In oferta de SEO am inclus servicii precum obtinerea de backlink-uri, optimizarea meta title, description si altele . Totodata, va oferim servicii de content marketing prin care va optimizam continutul astfel incat sa fie usor de citit de useri si Google. Acesta trebuie sa ofere informatii importante si sa vanda.
Cum stiti ca agentia noastra lucreaza pentru dvs.? La o simpla cautare pe Google la un interval de timp veti observa progresul inregistrat. Totoada, in momentul in care primiti telefoane, mail-uri sau inregistrati comenzi atunci inseamna ca site-ul incepe sa vanda, iar serviciile SEO isi arata roadele. Atunci cand procedam la optimizare SEO ne gandim cum sa usuram drumul vizitatorului de la primul click pana la ultimul, mai exact vrem sa integram user experience. Un serviciu inovator care are ca drept scop oferirea unei experiente care sa aduca mai multe conversii.
Atunci cand preluam un site ne bazam pe principii care ne ghideaza activitatea zilnic: respect, incredere, performanta, comunicare si transparenta. Acestea ne ajuta sa pastram o relatie eficienta atat cu dumneavoastra cat si intre membri echipei noastre.
Pentru detalii ne puteti contacta la 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail.
Investeste inteligent!
Din Gura in Gura